Nyitott műhely január

2015.01.22 17:20

Évkezdő Nyitott műhelyt tartottunk a Ladányi Mihály könyvtárban január 19-én. Egyik fő témánk az év végén  megjelent Fagyöngy című kiadványunk, mely már a második műhelyfüzetünk. Legfőképpen saját magunknak, családtagjainknak szerettünk volna kedveskedni vele, hiszen tele van verseinkkel, gyönyörű képekkel, de örömmel vettük tudomásul, hogy "a nem Nyitott műhelyesek" is szívesen forgatták. 

A füzetet a könyvtárban meg lehet vásárolni:

A Nyitott műhely immáron saját logóval rendelkezik, melyet a helyi Dévacolor nevezetű vállakozás vezetője, Csatári István tervezett. Nagyon büszkék vagyunk rá!

A műhely találkozónk legújabb bemutatkozó tagja az építészeti síküveg szakon végzett Pelyva Zoltán. Hozott magával számos rajzot, plakát tervet, melyek egytől egyig művészi meglátásról, biztos kézről, elhivatottságról árulkodtak. Az ő  munkáit februárban egy kiállítás keretén belül csodálhatják meg az érdeklődők. De a pontos részletekről később még szó lesz.

Természetesen a versek sem maradhattak el, Giriczné Gyányi Mária, vagyis jómagam egy gyermekverssel indítottam, de Papp Erzsébet is előszedett a kútfőből egy saját költeményt. Váradiné Ilonka néni jelenlegi kedvencétől, Varró Dánieltől idézett néhány rövid sms verset. Sőt, Bak Imréné Marika néni, aki ismét Virággal érkezett, bemutatta nekünk első, saját gyerekversét, melyet unokája, Virág kiskutyája ihletett.

Séllei Anikó is a szemünket táplálta újabb pasztellrajzával, nagyon szép lett!

Legközelebb február 16-án találkozunk a Nyitott műhelyben!

 

Vissza