Novemberi Nyitott műhely

2015.11.13 17:41

"November kapui megnyílnak, s beömlik rajtuk a köd" A Nyitott műhely kapui is megnyíltak ismét, hogy rajta beömöljön a művészet, magával sodorva sok széplelkű alkotót, műkedvelőt. 

November 9-én kalendárium tervező műhelytalálkozót tartottunk. Lassan egy éve már, hogy legutóbbi kiadványunk, a Fagyöngy megjelent, most ismét szeretnénk előrukkolni valamivel, amivel meglephetjük szeretteinket, s nem utolsó sorban magunkat. Az egy év alatt összegyűlt verseinkből, rajzainkból, kézimunkáinkból, sőt receptjeinkből készítünk egy válogatást, s kalendárium formába öntjük. Ennek részleteit tervezgettük, közben Váradiné Ilonka néni csicsókás fánkját kóstolgattuk. 

Ötleteltünk, borítót terveztünk, szó esett a határidőről is, igyekeznünk kell, hisz szeretnénk az ünnep fényét emelni kiadványunkkal. 

Séllei Anikó egy vegyes, tűfilc, pasztell technikával készült rajzát mutatta meg nekünk, Tóthné Gábor Mónika pedig legújabb fülbevalóival, és karácsonyfadíszeivel készült. 

Túriné Évike most egy verses formába öntött ványai népmesével készült nekünk. Évike kutatómunkájának hála egyre több ilyen és ehhez hasonló gyöngyszemmel ismerkedhetünk meg. Köszönjük!

Legközelebb december 7-én találkozunk, addigra talán egy kis havat is hoz nekünk a Mikulás!

Vissza