Májusi Nyitott műhely

2015.05.19 05:34

Bodzaszezon, fenyőszörp...így indult a májusi Nyitott műhely találkozónk, egyik kedves társunk jóvoltából bozdaszörpöt, fenyőszörpöt kóstolhattunk, ropogós pogácsával. S közben előkerültek a versek, én egy saját gyerekverssel indítottam, majd meghallgattunk Papp Erzsébettől egy vers átiratot: saját versét költötte át viccesre véve a figurát. Túriné Évike egy Tóth Árpád verssel örvendeztetett meg bennünket. Évike amellett, hogy szereti, gyűjti is a verseket, klasszikusoktól, kortársaktól egyaránt.

Tóthné Gábor Mónika gyönyörű horgolt ékszereit mutatta meg, a különleges formák, az igényes kidolgozás értő kezet sejtetett. 
 
A kisiskolás Bak Virág egy vászonra festett képet küldött be nekünk, Séllei Anikó csodálatos szeretet-rajza pedig mindannyiunkat elkápráztatott, továbbgondolkodásra késztetett. A rajz engem megihletett, készül egy vers is hozzá.
A már hagyománynak számító Dévaványáról elszármazottak világtalálkozójáról is ejtettük pár szót, a júliusban tartandó ünnepség alkalmából a város szerkeszt egy kiadványt, melybe előzetes infónk szerint a Nyitott műhely néhány tagja is válogat verseket.
Hamar elszaladt az idő, legközelebb június 15-én találkozunk!
 
Vissza